Our Menu
Our Menu
Zenzerø meets a high number of customer needs and necessities
Our staff has always been determined to respect the environment by choosing organic seasonal ingredients with a short supply chain, and avoiding highly processed foods with plastic packaging in order to cut down plastic waste. Environmental friendliness & sustainability, Fresh and organic ingredients, Dietary inclusivity, High considerations to food allergens.
Environmental respect
& sustainability
Thorough research
in raw materials
Inclusivity food
Beware of
food intolerance
Pizza menu
Our pizzas are all embellished with Maricha, Sarawak black pepper
Rolled pizza with smoked cooked ham, caciocavallo cheese, courgettes, marjoram, Asiago fondue, nutmeg
Prosciutto di Parma stagionato min 30 mesi, lattuga, pomodoro
Allergens: Cereals containing gluten, Soybeans and products thereof, Sesame seeds
Cappasanta al burro francese, pomodorini confit, Juliennne di zucchine, mentuccia, semi di sesamo
CAPPERI & ACCIUGHE ALLA MANIERA PISANA
Patate al forno, taleggio, guanciale croccante, rosmarino
MADAMA BUTTERFLY OMAGGIO A PUCCINI
Julienne di seppia a crudo, cavolo viola, salsa di soia all’aglio nero e peperoncino, granella di nocciole
Biancone del Grappa, black Agnus, salsa acciugata, insalatone, ricotta di bufala stagionata
Allergeni:Cereali con glutine, Soia e derivati, Latte e derivati, Semi di Sesamo, Aglio, cetrioli
Mozzarella di bufala Cicatelli , pomodorini arrostiti, acciughe di Cetara Essensi, capperi, basilico, zeste di limone
Smoked swordfish, gorgonzola cheese, cherry tomatoes, arugula, lime, citrus pesto
Biancone del Grappa, pioppini, pomodorini, nepitella, fiori di zucca, pepe
Pomodoro San Marzano Petrilli, aglio, prezzemolo, peperoncino
Allergeni: Cereali con glutine, Soia e derivati, Semi di sesamo, Frutta con guscio
Stracchino, fiocco di prosciutto cotto Branchi, terra di olive, ciliegini semisecchi, persa (maggiorana)
Babaganoush, peperoni, cipolla in agrodolce, erba cipollina, olive leccino